Beste Juleautomater

Høytiden er her og hva er bedre enn å feire jul med å spille spilleautomater. Det har eksistert mange spilleautomater med juletema, men i dag skal jeg snakke om to av mine favoritter når det kommer til spilleautomater med tema fra julen.

Jeg har spilt alle tilgjengelige spilleautomater med tema fra julehøytiden (tror jeg), og det var spesielt to av dem som skilte seg ut. Mine evalueringer av spilleautomater er en evaluering av selve spillet og tar ikke høyde for om jeg vant eller tapte når jeg spilte på den.

Den nest beste er et spill som heter "Santa Surprise."

  • Når du begynner å spille Santa Surprise vil du med en gang komme i julestemning. Spillet har et fint utvalg av symboler og julenissen er selvfølgelig wild symbolet som kan erstatte nesten alle andre symboler. Jeg må si at jeg tror julenissen liker meg for han kom ganske ofte og hjalp meg til å få gode utbetalinger. Jeg har nok vært snill gutt i år.
  • Julenissens verksted er scatter bonusen. Hvis du får tre eller flere av disse symbolene får du 10 gratis spinn. Hver eneste gevinst du får i løpet av gratis rundene blir tredoblet (x3).
  • Jeg må si at det er den neste funksjonene som fikk meg til å like spillet nok til å gi det en andreplass. Hvis du får tre eller flere juletrær på en aktiv linje, blir du tatt med til en annen setting for en bonusrunde. Denne settingen er et stort juletre med presanger plassert under seg som minner deg om julekvelden da du var barn. Du bestemmer selv hvilken julegave du vil åpne, og hver gave inneholder fine utbetalinger.

  • Jeg er en stor tilhenger av bonusrunder i andre settinger og dette var en av mine favoritter. Dette spillet inneholder alle de funksjonene som spilleautomat spillere liker og det var en fornøyelse å spille. Jeg har en liten ting å klage over, og det er at juletrebonusen er på en aktiv linje. Jeg er ikke en stor tilhenger av dette fordi det får folk til å spille flere og flere linjer med forventning om å treffe bonusen. Enten treffer du bonusen, eller så gjør du det ikke, men å prøve å manipulere folk til å bruke mer penger på flere linjer er litt utspekulert slik som jeg ser det. Men, dette er det eneste minuset og oppsummert så er dette min favoritt nummer to når det kommer til spilleautomater med tema fra julen.

Den beste juleautomaten: Deck The Halls

Etter min mening var det virkelig ikke noen konkurranse om førsteplassen. Deck the Halls var den soleklare vinneren som min favoritt spillemaskin denne julen.

  • Det finnes ingen andre juleautomater som kan sammenligne seg med denne når det kommer til animasjoner og grafikk. Mange ganger føles det som om symbolene bare blir kastet på skjermen helt tilfeldig og planløst. Hvert symbol i dette spillet forteller en historie. Jeg tok meg selv i å stirre på symboler og mimre over juleminner. Kombiner grafikken med "Christmas carol" spillende i bakgrunnen og du har en vinner. Deck the Halls gjør en utmerket jobb med å fange essensen fra juletiden.
  • Selve spillet har en maksimumsgrense på 300 mynter for hvert spill, så vær forsiktig med hvilken innsats du bruker og hvor mange linjer, for dette spillet kan bli virkelig dyrt, veldig fort. Deck the Halls julekrans symbolet virker som wild symbol og dobler alle premier. Får du dette symbolet over hele linja vinner du en fin sum på 4000 mynter.
  • Bjellene virker som scatter symbol og får du tre eller fler vil du vinne 10 gratis spinn. Du trenger ikke å få dem på linje, tre eller flere bjeller gir deg 10 gratis spinn samme hvor på skjermen de dukker opp. Du kan også få tre eller flere bjeller i løpet av gratis spinn bonusrunden også, og bygge opp ditt totale antall gratis spinn.

Jeg må si at jeg likte svært godt å spille alle spilleautomatene med tema fra julehøytiden. Det hjalp meg å komme i julestemning. Føler du julestemningen på kroppen enda? Hvis ikke, spill noen av disse spilleautomatene og de vil sette deg i den rette stemningen, spesielt hvis du vinner.

Leave a comment

*
*
Allowed tags: <b><i><br>
*